Cureti ardeii de cotor, speli si-i lasi sa se scurga. Varza o toci marunt ca pentu salata. Morovul il dai pe rzatoarea mare.Ciupercile taiate marunt, le fierbi 20 minute cu cimbru si putina sare.
Scurgi ciupercile si le calesti 10 minute impreuna cu varza si morcovul.Cat sa se moaie legumele. Umplii ardeii cu aceasta comozitie, acoperi cu frunza de vita de vie.Pe fundul borcanului asezi frunze de hrean, visin,stejar.
Asezi ardeii in borcan,pana se umpe borcanul.Printre ardei asezi bucati de hrean.Asezi un strat de frunze si deasupra ardeilor.
Faci o saramura fiarta din: 2 l apa, 2 linguri sare mare, piper, dafin,boabe de mustar.Torni saramura fierbinte pana la umplerea borcanului, acoperi cu celofan, invelesti borcanul cu patura pana a doua zi.Se pastreaza in beci. Servesti ca muratura.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii