Se spala toate legumele, apoi morcovul curatat se taie rondele.
Se spala toate legumele, apoi morcovul curatat se taie rondele, hreanul betisoare, ceapa solzisori, telina si sfecla se taie in bucatele, conopida se desface in buchetele.
Ardeii se curata de cotoare si seminte, apoi se umplu cu boabe de struguri si se asaza in borcan, printre ei bagand bucatele de conopida, telina, sfecla, betisoare de hrean, solzi de ceapa, deasupra se pune o crenguta de marar uscat si crenguta cu 2-3 frunze de visin.
Se prepara saramura calda care se toarna in borcan, peste legume pana se umple bine, apoi se etanseizeaza cu capac. Se lasa sa se raceasca pana a 2-a zi, apoi se depoziteaza in locuri uscate si racoroase. Se consuma ca si muraturi.
Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii