Se spala ardeii, se curata de samburi. Branza telemea razuita se amesteca cu branza de vaci cu untul piperul si boiaua, frecand cu lingura de lemn(se stie) pana obtinem o pasta omogena. Se amesteca cu mararul tocat foarte marunt si ceapa raziuta pe razatoarea cu gauri mici si se umplu ardeii. Inainte de servire ardeii se pun in frigider pana se intareaste umplutura, apoi se taie rondele mai groase. Este o gustare delicioasa alaturi de felii de sunca si oua fierte.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii