Se moaie ceapa tocata in doua linguri de ulei, se adauga orezul spalat si se lasa sa se prajeasca pina incepe sa se ingalbeneasca. Se toarna putina apa, lasind pe foc pina cind orezul incepe sa se umfle. Se ia de la foc si se adauga morcovul ras, sarea, piperul si verdeata. Se umplu ardeii spalati, cu cotorul scos si scuturati de seminte, cu orezul astfel preparat. Se asaza in cratita si se toarna peste ei un sos preparat dintr-o bucatica de ceapa taiata marunt, o lingura ulei si zeama de la 750g rosii fierte si strecurate. Se amesteca cu sarea, patrunjelul si mararul tocat. Se pun la fiert la foc mic (sau la cuptor) pina ce sint gata si sosul este scazut.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii