Se curata ardeii de seminte, separat se pune la calit in ulei orezul cu ceapa si ciupercile, dupa ce se calesc cam 5 minute, se adauga o cescuta mica de apa, Maggi Secretul Gustului Intensavor, piperul. Cu amestecul astfel obtinut se umplu ardeii, se pun ardeii intr-o cratita cu putin ulei, se aseaza pe foc si se pune capacul, se lasa cam 5 minute dupa care se pune apa cat sa se acopere ardeii, se lasa pana da un clocot dupa care se baga la cuptor, cand sunt aproape gata, se adauga pasta de tomate. Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii