Se spala ardeii pentru umplut, se scot cotoarele (care se pastreaza!) si se scutura bine de seminte.
Intr-o tigaie in care am incins uleiul se pune la calit ceapa taiata marunt, morcovul dat prin razatoare si ardeiul gras taiat cubulete. Legumele se inabuse, nu se prajesc! Se adauga si rosiile taiate cubulete mici iar apoi orezul si putina apa. Se tine pe foc pana cand scade zeama, apoi se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se aromeaza cu marar taiat marunt.
Cu aceasta compozitie se umple ardeii, se pun capacelele si se aseaza intr-o cratita in care punem apa atat cat sa ii acopere. Dam la foc potrivit iar cand orezul este aproape fiert se adauga bulionul si se lasa sa scada sosul. Se ia de pe foc si se servesc calzi .
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii