Ardeii se spala se scot cotoarele cu miezul si semintele lor si se lasa la scurs.
Ciupercile se scurg de saramura,se spala,se scurg bine si se toaca marunt daca este cazul.
Orezul se alege,se spala foarte bine de impuritati,se lasa sa se scurga bine intr-o sita.
Intr-o tigaie se vor adauga cateva linguri de ulei de masline si se vor inabusi 3-4 minute ceapa tocata marunt,si orezul,dupa care se vor adauga ciupercile taiate marunt,morcovul ras,o lingura bulion sau pasta de tomate dizolvata in jumatate cana cu apa si se lasa sa fiarba la foc mic amestecandu-se usor sa nu se lipeasca.Cand a scazut zeama suficient si orezul este fiert pe jumatate se opreste focul,se adauga verdeata tocata , se potriveste de sare,piper, se amesteca bine si se umplu ardeii.Capetele ardeilor se trec prin faina si se aseaza in cratita de fierbere.Se adauga deasupra rosiile oparite ,decojite si tocate marunt,suc de rosii,bulion sau pasta de tomate dupa gust,putin ulei de masline ,apa fiarta si daca este nevoie mai adaugati un praf de sare. Se pot fierbe numai la foc mic sau se dau la cuptor dupa ce au fiert cca 20 de minute.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii