Instructiuni:
1 ) Umplutura de orez o preparam ca la sarmalele in foi de varza, insa fara stafide, dar adaugandu-se marar verde tocat marunt.
2 ) Alegem ardeii grasi, taiem un capacel la partea de sus si-i curatam bine de seminte.
3 ) Umplem fiecare ardei cu orezul pregatit, ii ungem cu ulei, apoi ii asezam intr-o tava unsa si ea cu ulei.
4 ) Bagam tava in cuptor, pana se rumenesc ardeii.
5 ) Se acopera cu sos de rosii si se lasa sa fiarba trei sferturi de ora, pana se fierbe orezul.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii