Ardei umpluti cu dovlecei si vinete

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 ardei grasi
  • 2 vinete
  • 2 dovlecei
  • ceapa verde
  • usturoi
  • maioneza
  • 2 linguri de smintina
  • patrunjel
  • sare.

Mod de preparare

Se coc ardeii pe o plita pe foc mic,se scot cotoarele cu tot cu seminte .Dovleceii si vinetele se curata si se taie cubulete. Se calesc in ulei bine incins si se lasa la racit.Se omogenizeaza cu usturoiul pisat si ceapa verde,taiata fin,apoi cu smintina si maioneza. Cu compozitia rezultata se umplu ardeii. Se transfera pe un platou si se orneaza cu maioneza si se lasa la frigider. Se servesc preserati cu patrunjel,tocat foarte fin. Pofta mare!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise