se curata ceapa,se taie marunt se caleste in ulei apoi se adauga apa sa nu se rumeneasca numai sa se inmoaie,se spala orezu se pune peste ceapa cu ulei,boia,piper,sare,se da morcovul pe razatoare se pune peste cele de sus si se distuie toate la un loc,se ia de pe foc si se adauga carnea macinata se amasteca toate la un loc.Si se umple ardeii Intro oala se pune ciolan taiat bucati si peste se pune ardeii se mai taie un morcov rondele,rosile feliute,frunzele de marar,se pune apa peste iei cat sai acopere si o farfuriuta pt a nu se ridica.cand sunt gata peste se pune un pic de bulion sau checeap si se mai lasa la cuptor vreo 20 de min
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii