Se spala bine orezul. Se amesteca bine carnea cu orezul, morcovul ras, condimentele, ceapa si verdeata tocate marunt, adaugam apoi si ouale ca sa legam compozitia. La 1 kg de carne se pune 1 lingurita cu sare.
Umplem ardeii cu aceasta compozitie.
Putem pune cate un capac din rosie fiecarui ardei.
Se pun la fiert aprox. o ora cu apa cat sa-i acopere.
Pentru a pregati sosul, adaugam in mancare 2 linguri cu bulion. Apoi punem 2 lingurite cu faina intr-o cescuta cu apa calda si amestecam bine. O punem prin strecuratoare peste mancare, pentru a evita faina nedizolvata.
Dupa ce se ia focul, se adauga verdeata, pentru a le da o aroma placuta.
Se servesc cu salata de sfecla rosie sau muraturi.
Pofta Buna!
Reteta o gasiti si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2014/06/ardei-umpluti-cu-carne.html
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii