Ardeii ii spalam bine cu apa rece si ii uscam .
II coacem pe gratar sau in cuptor pana cand se desprinde coaja de pe ei si se inmoaie. II punem la racit intr-un strecurator si presaram sare peste ei. Ii acoperim cu un prosop umed . In acest fel ii vom putea curata mai usor.
Pana se racesc ardei facem umplutura : amestecam ricotta cu branza de burduf pana cand se omogenizeaza bine. Gustati si mai adaugati sare daca mai trebuie .
Ardeii ii curatam de coaja si de seminte si ii desfacem ca si pe o carte . Vom avea din fiecare ardei cate o felie. Punem cate o lingura de branza pe fiecare si refacem ardeiul unind partile laterale.
Pregatim un vas cu faina si batem ouale cu o furculita . Intr-o tigaie mare punem ulei la incins .
Dam fiecare ardei prin faina si ou de doua ori (faina –ou-faina-ou) si prajim in ulei incins.
Sunt buni atat calzi cat si reci.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii