Dupa ce curatati ardeii de seminte si ii spalati, tocati carnea de porc impreuna cu o ceapa calita cu untdelemn. Adaugati orezul curatat, jumatate de lingurita cu sare, un varf cu piper, patrunjelul si apa pana cand depaseste orezul cu putin. Bateti tocatura si umpleti ardeii cu carne, asezati intr-o cratita potrivita ca marime, turnati alternativ suc de rosii, si cu apa pina cand aceasta ii depaseste. Lasati sa fiarba la foc mic, acoperiti, 45 de min. (mai trebuie intorsi sa nu se lipeasca). Dupa ce au fiert ardeii, amestecati 100g faina cu 2 linguri de apa rece si adaugati-le sosului. Mancarea de ARDEI UMPLUTI se orneaza cu frunze de patrunjel tocat si se serveste cu smintina.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii