Dupa ce curatati ardeii de seminte si ii spalati, tocati carnea de porc impreuna cu o ceapa calita cu untdelemn. Adaugati orezul curatat, jumatate de lingurita cu sare, un varf cu piper, patrunjelul si apa pana cand depaseste orezul cu putin. Bateti tocatura si umpleti ardeii cu carne, asezati intr-o cratita potrivita ca marime, turnati alternativ suc de rosii, si cu apa pina cand aceasta ii depaseste. Lasati sa fiarba la foc mic, acoperiti, 45 de min. (mai trebuie intorsi sa nu se lipeasca). Dupa ce au fiert ardeii, amestecati 100g faina cu 2 linguri de apa rece si adaugati-le sosului. Mancarea de ARDEI UMPLUTI se orneaza cu frunze de patrunjel tocat si se serveste cu smintina.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii