Ardeii se spala, li se taie capacul si se scoate cotorul, la fel se procedeaza si cu rosiile, dovlecelul se taie in 2 bucati.
Se trece la pregatirea carnii,
Se toaca ceapa(3 cepe) sau se rade la fel si morcovul, dupa care se caleste pe foc, ciupercile se spala se taie si ele marunt si se calesc impreuna cu cepa, morcovul, dupa ce sunt calite se adauga in carne unde se adauga si orezul care a fost in prealabil spalat, se sareaza si pipereaza se adauga aproximativ 200 ml de pasta de tomate, se amesteca, dupa care se mai pun pe foc 10 minute.
Se umplu legumele: ardeii, dovleceii, rosiile cu amestecul rezultat si se vor pune la prajit intr-o craticioara in care am pus in prealabil ulei se vor prajii pe toate partile. Dupa care ii scoatem si ii asezam in alta cratita, vom rade si celelalte cepe si le vom adauga peste ardei, care au fost prajiti in prealabil. Vom adauga restul de suc de rosii se sareaza, pipereaza si se da la cuptor, aproximativ 40 de minute. Se lasa sa scada sosul in care fierb ardeii, dupa care se incearca ardeii iar daca sunt facuti se scot si se pot servii cu smantana.
Pofta Buna
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii