Se curata ardeii la baza, pastrand "capacelul".
Intr-o tigaie se pun cu putin ulei, la prajit, ceapa tocata si morcovul dat prin razatoare.Cand ceapa se inmoaie si incepe sa se prajeasca se adauga orezul, care se lasa cu ceapa inca 2-3 minute, apoi se adauga cam 100 ml de suc de rosii si se lasa la scazut toata compozitia la foc mic, amestecand din cand in cand ca orezul sa nu se prinda de tigaie.
Cand aceasta compozitie a scazut se rastoarna peste carnea tocata, se adauga patrunjelul si mararul tocat fin si condimente:sare, piper, vegeta, cimbru.In compozitie se adauga si un ou.Dupa ce au fost amestecate foarte bine se umplu ardeii.
Intr-o oala de dimensiune mai mare se aseaza, pe fund rosiile taiate, deasupra se aseaza ardeii.In oala se pune apa cam pana la jumatatea ardeilor si apoi sucul de rosii borsul si se acopera oala cu un capac.
Se lasa la fiert cam 1 ora la foc mic si cand casa va incepe sa se umple de miros de ardei umpluti atunci vei sti ca e gata.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii