Se spala bine ardeii si se scot cotoarele cu seminte.Cotoarele se pastreaza avand rol de \"capac\".Carnea tocata se aseaza intr-un castron mai mare in care adaugam sare,piper,ouale,morcovii curatati si tocati marunt,rosiile sau bulionul,orezul,ceapa curatata si taiata ,mararul si patrunjelul tocat marunt.Se umple ardeii cu aceasta compozitie cu grija sa nu-i rupem.Cotoarele curatate de seminte pastrate le putem pune deasupra,acoperind compozitia de carne tocata.Eu nu le-am pus pt ca nu mai aveau loc in oala.Se pun ardeii umpluti in oala si se adauga apa cat cuprinde cu putina sare si cateva linguri de bulion sau rosii taiate.Se lasa la fiert timp de 1 ora la foc potrivit.Daca este necesar se mai adauga apa .Cand sunt gata se servesc cu smantana sau ardei iuti.Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii