Mai intai tocam ceapa, dam prin razatoarea mica morcovii.Intr-o cratita punem putin ulei si undim ceapa cu morcovul,adaugam bulionul si condimentele.Orezul se spala si el si se adauga peste celelalte ingrediente.Se ia de pe foc se adauga carnea tocata si se lasa la racit.Cantitatile de carne tocata si orez punem mai mult sau mai putin,in functie de cati ardei vrem sa umplem.
Ardeii se spala se scoate cotorul si se umple cu compozitia pe care am scris-o mai sus.
Se aseaza intr-o oala se pune apa fierbinte ca sa ii acopere si se lasa sa fiarba la foc mic.
Se servesc calzi cu smantana si mamaliguta.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii