Se curata ardeiul, se spala si se lasa la scurs. Intr-un vas se amesteca carnea cu oul, sare, piper, cimbu si busuiocul. Se pune compozitia in ardeiii curatati si se asaza intr-o oala. Se pune la fiecare ardei un dop din rosii. Se pune apa cat cuprinde si se pune la foc timp de 40 de minute. Dupa 40 de minute se taie o rosie mare marunt si se pune la peste ardei, se mai lasa 10 minute la fiert si apoi se baga la cuptor. Se baga 30 de minute la cuptor. Inainte sa fie gata cu 10 minute se scoate si se pune un sos format din 2 lingurite de faina si apa. Dupa ce este gata se pune si patrunjel.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii