Ardei umplut cu cascaval si oua

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Ardei umplut cu cascaval si oua

Ingrediente

  • 3 ardei grasi
  • 300-400 gr cascaval
  • 3 oua fierte
  • 2-3 catei usturoi
  • 2 linguri maioneza
  • sare, piper dupa gust

Mod de preparare

Dam cascavalul pe razatoarea mica, adaugam usturoiul zdrobit, condimentam cu sare si piper, apoi adaugam si maioneza. Separat spalam ardeii grasi, taiem deasupra un capacel si indepartam cu grija cotorul si semintele. Umplem ardeii pana la jumatate cu compozitia astfel obtinuta. Asezam in mijloc un ou fiert si apasam usor, iar apoi acoperim oul cu pasta obtinuta. Lasam la frigider 2-3 ore, dupa care ii taiem in felii groase.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise