Se toaca carnea, se amesteca cu ceapa tocata marunt, se adauga orezul, verdeata, mirodeniile.
Se toaca carnea, se amestecă cu ceapă tocata mărunt, se adaugă orezul, verdeață, mirodeniile și se amestecă toate ingredientele. Apoi se curată ardeiul și se caleste puținîn uleiul de măsline.
Apoi ardeii se umple cu compoziția anterioară.
In uleiul rămas în tigaie se adaugă o lingura de bulion și o lingura de amidon de porumb se completează cu apa si se fierbe puțin. Apoi se pun ardeii în cratita și se adaugă sosul preparat cu amidon și bulion și sare. Se pune si un capac de roșie.
Cratița se introduce în cuptor pentru 90 minute.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii