---Ardei ai prajim pe ambele parti in ulei incins dupa care ai asezam pe un platou ,ai presaram cu sare si ai lasam sa se raceasca.---An acelasi ulei unde am prajit ardeii punem rosia intreaga si acoperim cu un capac (deoarece incepe sa sara uleiul foarte tare ,si o facem pe toate partile .scoatem pe o farfurie si lasam sa se raceasca.Apoi decojim ardei ai punem intr-un castronel...Rosia o decojim si pe ea si cu ajutorul unei furculite o pisam bine pina ce devine un sosulet...adaugam sare , uleiul de masline,cei doi catei de usturoi curatati si dati pe razuitoarea cu ochiuri mici si amestecam bine--Apoi rasturnam sosul peste ardei.. Servim ca atare sau la diferite feluri de mincare precum tocanita ,fasolica etc.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii