Se spala zarzavatul.
Se spala zarzavatul si se lasa sa se zvante, apoi la ardeii kapia li se indeparteaza cotoarele si semintele, morcovul si radacina de patrunjel se curata de coaja, apoi se dau prin razatoarea fina, ceapa curatata se taie marunt, la fel si verdeata.
In uleiul de masline incins, se caleste morcovul ras cu ceapa, apoi se adauga si orezul si pasta de tomate, se adauga cate un pic de apa, pana se umfla bine orezul.
Intr-un castron, se amesteca bine carnea, cu orezul umflat, radacina rasa de patrunjel, sare, condimentele uscate, lingura de legume deshidratate, oul si verdeata tocata fin. Cu aceasta umplutura, se umple fiecare ardei kapia, iar din rosii se fac capacele care se fixeaza in gura fiecarui ardei umplut. Se asaza unul langa altul in cratita, se adauga apa calda, un praf de sare si un strop de ulei si se da cratita la cuptor cca. 45 de minute, pana ce ardeii se fac. Se consuma fierbinti cu o lingura de smantana.
Pofta buna!
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii