Ardei kapia copti umpluti cu ciuperci de padure

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa
Ardei kapia copti umpluti cu ciuperci de padure

Ingrediente

  • -4 kg de ardei kapia
  • -2 kg de ciuperci asortate de padure(ghebe,vineciori,ciuperci move)
  • -2 masuri de apa + o masura de otet
  • -o lingura de sare mare

Mod de preparare

Ardeii se coc pe tabla sau pe flacara si se pun intr-un vas acoperit sa se abureasca,pentru a putea sa se curete mai usor.Ciupercile se curata,se spala si se fierb cam 30 de minute.Se scurg apoi de apa se mai clatesc in cateva ape .Ardeii se curata de coaja,de cotoare si seminte.Ardeii curatati se umplu cu ciuperci.

Dupa ce i-am umplut,ii asezam in borcane si pintre ei mai strecuram cateva ciupercute.Peste ei vom pune un amesctec de otet,apa si sare.Dupa cum spuneam,vom folosi 2 masuri de apa si una de otet.Sare se poate pune dupa gust.Dupa ce am umplut borcanele si le-am capsat le vom fierbe la baie de abur,20 min. de cand apa a inceput sa fiarba apa.Le punem apoi la pat de paturi pana cand se vor raci.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise