Ardeii se coc pe tabla sau pe flacara si se pun intr-un vas acoperit sa se abureasca,pentru a putea sa se curete mai usor.Ciupercile se curata,se spala si se fierb cam 30 de minute.Se scurg apoi de apa se mai clatesc in cateva ape .Ardeii se curata de coaja,de cotoare si seminte.Ardeii curatati se umplu cu ciuperci.
Dupa ce i-am umplut,ii asezam in borcane si pintre ei mai strecuram cateva ciupercute.Peste ei vom pune un amesctec de otet,apa si sare.Dupa cum spuneam,vom folosi 2 masuri de apa si una de otet.Sare se poate pune dupa gust.Dupa ce am umplut borcanele si le-am capsat le vom fierbe la baie de abur,20 min. de cand apa a inceput sa fiarba apa.Le punem apoi la pat de paturi pana cand se vor raci.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii