Ardei iuti umpluti cu branza ,marinati

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Ardei iuti umpluti cu branza ,marinati

Ingrediente

  • 20 bucati ardei iuti rotunzi
  • 2 linguri cu smanata
  • 100 g branza cremoasa(philadelphia)
  • 6 linguri cu branza de oaie
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri brandy
  • 1 lingurita rosmarin uscat
  • sare
  • piper negru macinat
  • ulei de masline

Mod de preparare

Se spala ardeii apoi le taiem cotorul ca un capac si scoatem semintele si nervurile.

Intr-un bol facem urmatorul amestec.............cu ajutorul unei furculite sfaraman branza de oaie pe care o amestecam cu smantana,branza Philadelphia ,usturoiul dat prin presa,rosmarinul si brandy.Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust .

Amestecam bine pentru o buna omogenizare.

Umplem fiecare ardei cu aceasta mixtura iar deasupra mai putem presara putin rosmarin.

Asezam ardeii astfel umpluti in borcane .

Incalzim usor uleiul de masline(sincera sa fiu nu am masurat ce cantitate am pus) si il turnam in borcane peste ardei.

Capacim.

Lasam sa se raceasca borcanele si le dam la frigider.

Dupa o saptamana se pot manca.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise