Se pune apa in amestec cu otet pe foc, se adauga sare, piper boabe, seminte de mustar, usturoiul feliat.
Se pune apa in amestec cu otet pe foc, se adauga sare, piper boabe, seminte de mustar, usturoiul feliat, mierea de albine, telina taiata fideluta, ceapa taiata julien, frunze de dafin si se lasa sa fierba pret de cateva minute, apoi se opreste focul, se trec ardeii prin aceasta compozitie, apoi se pun in borcane, se sigileaza si se dau la rece. Se pot servi dupa cel putin o saptamana.
Sa aveti pofta, dragilor!
Pont: Lichidul ramas se pastreaza intr-o sticla cu dop pana se pregatesc gogosarii in otet sau chiar castravetii in otet, vor avea un gust placut de dulce iute.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii