Spalam ardeii iuti cu apa rece si ii asezam in borcane de 800 g.
In fiecare borcan turnam cate 75 ml otet.
Adaugam cate o lingura rasa de sare si una de zahar in fiecare borcan.
Deasemeni mai adagam cate o frunza de dafin ,1-2 frunze de visin si cateva boabe de piper.
Deasupra punem cate o frunza de telina.
Completam cu apa si capacim.
Punem borcanele intr.un vas mai inalt(putin mai inalt decat inaltimea borcanelor), pe fundul caruia am asezat prosoape de bucatarie.
Adaugam apa rece atata cat sa ajunga pana la buza inferioara a borcanului.
Cand apa incepe sa fiarba dam focul pe mic si fierbem circa 15 min.
Tragem vasul de pe foc, acoperim cu paturi groase si lasam asa pana a doua zi cane scoatem borcanele din vas,le stergem si....gata.....in camara cu ele.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii