Am spalat si taiat ardei iuti. Intre timp am amestecat apa cu sare si am taiat si usturoiul marunt. Am pus pe fundul la borcan frunze de leustean si am pus ardei pana la jumatatea borcanului. Am adaugat usturoi si am umplut borcanul cu ardei. Dupa ce am indesat bine borcanele cu ardei am adaugat cam pina la jumatatea borcanului otet si apoi am umplut cu saramura. Am inchis borcanele si le-am depositat in camara.
Enjoy!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii