Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele.
Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele.
Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa.
Intr-un bol, facem urmatorul dressing..... amestecam uleiul scurs de la peste, otetul, zaharul, sarea si piperul. Amestecam bine.
Separat, in alt bol, amestecam tonul scurs de ulei, maslinele, porumbul, caperele si alunele.
Turnam peste acest amestec dressingul si amestecam usor.
Umplem cu acest amestec fiecare jumatate de ardei in parte.
Decoram cu frunze de patrunjel verde.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii