Ardeii se spala, se sterg bine si se pun la copt intr-o tigaie, cu ulei.
Ii intoarcem pe toate partile, asa incat sa se coaca uniform. Dupa ce s-au copt, ii scoatem din ulei si ii lasam la racit.
Dupa ce s-au racit, ii curatam de piele, ii spalam putin, ii rupem bucatele si ii lasam sa stea, putin, cu sare, pe un platou.
Intre timp, intr-un bol, punem un ou cu putina sare si il batem bine.
Adaugam faina si putina sare si amestecam. Punem fasiile de ardei, in ou.
Intr-o tigaie, punem ulei la incalzit, iar cand acesta incepe sa sfaraie, adaugam fasii de ardei, date prin ou si faina.
Dupa ce s-au prajit pe toate partile, scoatem fasiile pe un platou, in care am pus hartie de bucatarie, asa incat sa se scurga surplusul de ulei.
Dupa ce s-au prajit toate fasiile de ardei, se pune pe fiecare bucata in parte mujdei ( eu am pus o lingurita pe fiecare).
Se lasa macar 1 ora deoparte, asa incat sa se combine aromele.
Pofta buna!
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii