Ardei grasi pane

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa
Ardei grasi pane

Ingrediente

  • -4 ardei grasi
  • -ulei pt prajit
  • -sare
  • -mujdei, dupa plac
  • -1 ou
  • -1 lingura faina
  • -putina apa

Mod de preparare

Ardeii se spala, se sterg bine si se pun la copt intr-o tigaie, cu ulei.

Ii intoarcem pe toate partile, asa incat sa se coaca uniform. Dupa ce s-au copt, ii scoatem din ulei si ii lasam la racit.

Dupa ce s-au racit, ii curatam de piele, ii spalam putin, ii rupem bucatele si ii lasam sa stea, putin, cu sare, pe un platou.

Intre timp, intr-un bol, punem un ou cu putina sare si il batem bine.

Adaugam faina si putina sare si amestecam. Punem fasiile de ardei, in ou.

Intr-o tigaie, punem ulei la incalzit, iar cand acesta incepe sa sfaraie, adaugam fasii de ardei, date prin ou si faina.

Dupa ce s-au prajit pe toate partile, scoatem fasiile pe un platou, in care am pus hartie de bucatarie, asa incat sa se scurga surplusul de ulei.

Dupa ce s-au prajit toate fasiile de ardei, se pune pe fiecare bucata in parte mujdei ( eu am pus o lingurita pe fiecare).

Se lasa macar 1 ora deoparte, asa incat sa se combine aromele.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise