Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola, un deliciu!
Cum se prepara Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
Pâinea se taie cuburi și se transferă într-un bol. Se toarnă puțin lapte, cât să se înmoaie puțin cubulețele de paine.
Într-un alt bol, bateți oul și când se omogenizează adugați-l compoziția peste pâine. Puneți și câteva capere, muguri de pin și măsline. Condimentați cu sare și piper, după gust.
Adăugați și o parte din brânza gorgonzola picantă.
Spălați și tăiați ardeii grași pe jumătate, îndepărtând semințele și cotorul interior. Așezați-i într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Umpleți jumătățile de ardei cu amestecul de pâine și gorgonzola. Peste fiecare ardei puneți restul de brânză gorgonzola și stropiți cu puțin ulei de măsline. Coaceți în cuptorul preîncălzit la 180°C timp de aproximativ 30 de minute sau până când ardeii sunt fragezi și ușor rumeniți. Serviți ardeii grași umpluți cu pâine și gorgonzola calzi, alături de o salată proaspătă.
Poftă bună!
Sursa reteta: https://www.gorgonzola.com/ricette/peperoni-al-forno-ripieni-di-pane-e-gorgonzola-dop/
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii