Ardei gras murat

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg ardei gras verde
  • 1 capatina usturoi
  • otet
  • ulei

Mod de preparare

Ardeiul gras se taie cubulete ,se sareaza si se lasa 2 ore.se scurge bine si se opareste 2 minute in otet.usuroiul se taie feliute subtiri si se amesteca cu ardeiul.se indeasa bine in borcane,iar deasupra se toarna ulei pina se umple borcanul.se inchide cu capac ermetic.daca indesati bine ardeiul intra foarte putin ulei.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise