Se pune la fiert otetul cu toate ingredientele si se lasa sa dea 2-3 clocote. Ardeii se spala si se zvanta, apoi se pun in borcane cat mai inghesuiti.
Intr-o cratita mai mare puneti 1 litru de apa rece, 1 prosop de bucatarie indoit in doua si asezati pe el borcanele pline cu ardei, apoi puneti-o pe aragaz la foc mic. Cand se incinge bine apa, puneti zeama clocotita cu un polonic pana umpleti borcanele. Lasati cateva minute pentru ca mai scade zeama, completati, apoi inchideti borcanele cu capace si strangeti bine.
Se lasa sa se raceasca, apoi se pun in camara.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii