Se coc un kg de ardei gras se curata si se rup bucati cu mana dupa care se pun intr-un castron; intr-o cratita se rumenesc 2 cepe in putin ulei, peste ceapa se pun bucati de ardei copt cu 250 ml de apa si se dau intr-un clocot separat; se face un amestec de 250 - 500 gr cu o lingurita doua de faina si apa care se toarna peste amestecul de ardei cu ceapa care clocoteste, se amesteca in continuu sa nu se prinda, maxim 10 min.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii