Se taie ardeii in doua (pe orizontala), se curata de seminte si nervuri si li se reteaza codita pana la baza (jumatatile de ardei trebuie sa stea in picioare). Se sareaza si se pipereaza pe dinauntru si se aseaza intr-o forma termorezistenta. Baconul se taie cubulete. Se umplu ardeii cu jumatate din bacon si din parmezanul ras, se pune in fiecare cate un ou (spart, separat, intr-o ceasca) si se presara deasupra restul de bacon si parmezan. Se dau ardeii la cuptorul incins la 200ş si se lasa sa se patrunda circa 35 de minute. Se oparesc rosiile, se indeparteaza pielita, se taie miezul cubulete (dupa ce s-au presat intre palme ca sa iasa semintele) si se condimenteaza cu sare si boia. Se toarna apoi peste ardeii scosi din cuptor, care se pot servi fierbinti sau reci.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii