Pentru a umple un borcan de 400 de grame, ai nevoie de 3-4 ardei grasi, kapia ori din alt soi (sa fie cat mai colorati) si vreo 2 ardei iuti, dacă iti place vapaia din ei. In plus, iti mai trebuie 150 de grame de telemea si 50 de mililitri de ulei Unisol.
Coace ardeii pe un gratar, deasupra jarului de lemn, dacă se poate. Daca nu, e bun si gratarul pe gaz ori, daca nu ai gratar, o tigaie sau o plita. Presara putina sare grunjoasa peste ei si lasa-i sub un prosop pentru zece minute. Curata-i apoi si scoate semintele din ei. Lasa-i sa se scurga bine si infasoara branza, taiata cuburi ori baghete, in felii de ardei copt. Asează rulourile in borcan, toarna ulei Unisol peste ele si scutura borcanul usor sau loveste-l usor de masa, sa iasa aerul dintre rulouri. Sigileaza borcanul si pastreaza-l la rece, departe de lumina.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii