Ardei copti cu smantana

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Ardei copti cu smantana

Ingrediente

  • -500 gr ardei gras
  • -250 gr smantana
  • -50 ml ulei
  • -sare si piper
  • -patrunjel tocat pentru decor

Mod de preparare

Se coc ardeii, se pun intr-un vas cu capac, pentru a se aburi si pentru a se curata cu usurinta de coaja.

Intr-o cratita punem uleiul la incins in care vom praji ardeii 1-2 min,dupa care adaugam smantana, saram si piparam dupa gust.

Lasam sa dea cateva clocote si oprim focul.

Cine doreste la smintina poate adauga o jumatate de lingurita de amidon alimentar, pentru ca sosul sa iasa mai grosut.

Eu nu pun,imi place asa, cu sosul subtire, fara nici un adaos.

Cui ii plac ardeii ....sunt grozavi!

Servim decorati cu patrunjel proaspat tocat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise