Se inmoaie orezul in apa timp de 4 ore, dupa care se scurge de apa. Se mixeaza cu nuca de cocos curatata si maruntita in prealabil si cu orezul gatit. Se adauga drojdie, sare, zahar, apa fiarta si se tine asa timp de juamatate de ora. Apoi se adauga si compozitia mixata. Se tine la fermentat timp de 8 ore.
Cand este gata, compozitia se intinde intr-o tigaie si se acopera cu un capac. Se tine la foc timp de 2 miunte. Cand se prepara appam, este necesar sa se prajeasca doar pe o singura parte. Se serveste fierbinte cu cartofi condimentati.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii