1. Se ia muschiul file fasonat si se introduce in zeama formata din otet, apa, sare, dafin si piper si se lasa la fiert aproximativ 1 ora, dupa care se scoate si se unge cu compozitia pentru ornat.
2. Compozitia de ornat se face din boia iute, usturoi pisat, piper, sare si zeama de la fiertura;
3. Se lasa putin sa se raceasca, iar apoi se unge cu aceasta compozitie pe toata suprafata;
Pofta buna!
Nota: Este un aperitiv grozav pentru masa de Craciun, servit cu mustar sau cu hrean, dar si pentru oricare alta masa festiva de peste an!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii