De 1 martie, am pregatit pentru mama.
De 1 martie, am pregatit pentru mama si sora mea o mica surpriza: un aperitiv cu rosii si crema de branza asezate pe farfurie, sub forma de snur de martisor. Este un aperitiv simplu, dar pregatit cu mult drag.
Intr-un castron, se amesteca bine ceapa tocata foarte cu untul, branza rasa, smantana si putina sare.
Se spala rosioarele si se taie bucatele.
Se asaza pe fiecare farfurie, cubulete de branza, alternand cu bucatile de rosie.
Se stropesc cu ulei si se presara piper mozaic macinat.
Pofta Buna!
Reteta se gaseste si pe blogul meu:
http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2017/03/aperitiv-martisor.html
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii