Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Aperitiv din muschiulet de porc

Ingrediente

  • 1 muschiulet de porc
  • sare
  • piper
  • 3 catei de usturoi
  • 2 lingurite boia dulce sau 1 lingura pasta de ardei
  • 2 lingurite cimbru
  • 50 ml ulei de masline
  • cateva boabe de piper
  • 2 foi de dafin

Mod de preparare

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama cutitului si taiat in bucatele mici - eu prefer variana 2).

Lasam la frigider pentru 24 de ore.A doua zi il punem intr-o cratita si turnam apa si 2 linguri ulei de masline pana la jumatea muschiuletului. Adaugam boabele de piper si foile de dafin si il punem la fiert la foc mic acoperit cu capac.

Eu l-am fiert aproximativ 1 ora, pana am obtinut o carnita frageda.

Il servim rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise