Morcovii se curata si se taie rondele mai groase, se fierb in apa cu putina sare groasa.Nu se fierb mult,sa nu se sparga.Se stercoara.Reci,se taie usturoi marunt peste ei,sare,piper,verdeata tocata,ulei de masline si otet dupa gust.Este un aperitiv usor de facut,care poate sta la frigider pana la 5 zile.Aici se serveste cu paine unsa cu unt sau pateu.Pofta buna!
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii