Se spala andiva, se taie cotorul si se scobeste, pentru a-i reduce gustul amarui, apoi se scot foile exterioare si se taie in doua, pe latime.
Untul si gorgonzola (sau orice alta branza albastra picanta - roquefort, fourme, bleu d'Auvergne etc,) se scot din frigider si se lasa sa se inmoaie circa 30 minute. Intr-un bol, se freaca branza cu untul pana se obtine o pasta cremoasa.
Se ia cu lingurita cate o portie de pasta, se aseaza in foile de andiva si se serveste.
Pentru cei peste 18 ani, se pot servi impreuna cu un paharel de tuica de prune sau cu un pahar de vin alb, sec.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii