1)Intinzi aluatulintr-o foaie, din acre tai cu gura unui pahar 12 cercuri, ungi formelede minitarte, pui cerculetele, pasezi bine pe pereti formeisi le coci in cuptorul incins 10 minute , le scoti din forme si le lasi la racit.
2)Untul inmuiat la temperetura camerei, il freci cu braza data pe razatoare mica , cu usturoiul pisat, cu patrunjelul tocat marunt si cu nuca macinata, unpli cosuletele cu crema de branza , le decorezi cu jumatati de nuca si ce verdeata.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii