Ouale se pun la fiert.De la primul clocot se mai lasa trei minute.Se racesc in apa rece si se curata cu grija sa nu se rupa.Rosiioarele se spala si se taie in jumatate.Fileurile de anchoa se scurg bine de ulei si se pun pe hartie absorbanta.Fiecare castravecior se taie in 3 bucatele.Cum scobitorile sunt prea mici,eu am folosit 8 betisoare pentru frigaruie.Leam rupt pe jumatate si am intepat prima oara castraveciorul,oul invelit in anchoa si rosioara.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii