Ideea aranjamentului este luata de pe net, dar am adaugat ingrediente dupa preferintele celor din casa si mai cu seama in functie de ce am gasit prin frigider. :)) A iesit o bunatate, insa trebuia sa fac cantitate dubla pentru a ne satura toti. Taiem feliile de paine in jumatati. Sunca presata o feliem cat de subtire putem, apoi taiem feliile in jumatati ca si painea.
Rezulta 20 de jumatati de felii, aproximativ de dimensiunile jumatatilor, feliilor de paine. Rosiile si ceapa le taiem rondele. Ouale le batem cu putina sare si piper, apoi le diluam cu laptele. Leurda o tocam franjuri. Gogosarii ii taiem julien. Ungem o forma detasabila cu unt si asezam painea in ea sub forma de evantai. Printre feliile de paine asezam rondelele de rosii, ceapa si gogosarii. Presaram deasupra, franjurile de leurda, apoi adaugam ouale batute, le imprastiem peste toate feliile de paine. Dam tava la cuptor pentru 30 de minute la 180 de grade.
Cu 15 minute inainte de expirarea timpului, introducem in cuptor si caserola cu branza fondue. Cand scoatem tava din cuptor, ornam cu branza fondue si servim.
Pofta buna!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii