Decongelam aluatul de foietaj si il intindem pe folia cu care este impachetat, dar la dimensiunea lui, nu fortam. Feliem baconul cat de subtire putem, sau daca il achizitionam direct feliat, cu atat mai bine!
Asezam feliile de bacon peste aluat si portionam aluatul la dimensiunea feliilor. Amestecam galbenusul cu laptele si piperul. Ungem cu acest amestec aluatul de foietaj si presaram seminte de chimen.
Punem feliile de bacon peste aluatul uns si rulam, dar nu prea strans. Asezam rulourile in forme de briose, le mai ungem cu galbenus, presaram chimen deasupra si le punem intr-o tava pe care o dam la cuptor pentru 20-25 minute la 180 de grade.
Sunt bune atat calde cat si reci!
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii