- untul se lasa la temperatura camerei,iar cand se inmoaie se freaca spuma, se adauga mustarul pentru a-i da culoare,se adauga branza rasa si ceapa taiata cubulete mici sau rasa prin razatoarea mare;
- se amesteca bine toate ingredientele, pana la incorporare/omogenizare, iar compozitia se aseaza pe felii de sunca sau preparatul afumat pe care il folosim,acesta se ruleaza si se prinde cu o scobitoare;
- rulourile astfel pregatite se aseaza pe un platou, pe margine se aseaza ouale fierte tari si taiate felii sau sferturi, iar in functie de preferinta se pot servi si muraturi asortate.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii