Se taie felii lungi de castravete ce vor constitui coada paunului.Se orneaza cu baghete de morcov,cuburi de sunca presata, rondele de masline, triunghiuri de cascaval si bucati de ceapa rosie.Corpul paunului se face din rosie taiat putin la baza ca sa stea dreapta, apoi cu o scobitoare fixam capul din ceapa rosie atasat la rosie, apoi 2 aripioare tot din ceapa rosie.gata!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii