Se spala bine castravetele, rosia, ceapa verde, ardeiul, maslinele si se lasa la scurs. Dupa ce s-au scurs, se ia un cutit cu varf si pe lungimea castravetelui se face un zic-zac de jur imprejur. Se ia o lingurita si cu atentie se scoate miezul din rosie care se va umple cu salata de vinete, dupa care se aseaza kaizerul, salamul uscat, sunca presata, ceafa de porc, muschiul afumat foarte frumos pe un platou sau o farfurie antinsa.
La fel si rosia umpluta si castravetele taiat zic zac, se pun si maslinele, cascavalul sau branza de vaci, firul de ceapa verde si un sfert de ardei gras. Daca doriti puteti umple sfertul de ardei cu 'maioneza' facuta din branza de vaci, smantana si marar verde. La fel puteti umple si sunca presata cu salata de telina cu morcov si mar ionatan. Dupa care se va prinde felia de sunca cu o scobitoare. Va doresc pofta buna!
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii