Se ia un vas mai adanc,se pune berea,zeama de lamaie si piper dupa gust,se adauga antricoatele(trebuie sa fie bine acoperite cu berea).Se lasa la frigider pentru 2 ore.Intrucat se stie ca la noi carnea de vita este cam tare,aceasta marinata are ca efect fragezirea carnii.
Intre timp se pregateste fasolea.Se curata se spala si se pune la fiet in apa cu sare.Cand este aproape gata se adauga rosiile si usturoiul.Se mai tine pe foc circa 20 de minute.La sfarsit se adauga mararul tocat fin.
Se incinge gratarul,se scoate carnea din sos,se sterge bine cu un servet de hartie si se pune la frip cate 5 minute pe mabele parti.(unse in prealabil cu putin ulei de masline,sau se poate unge gratarul cu grasimea de la carne).Cand este gata,se acopera carnea cu o folie de aluminiu pentru 5-10 minute.Apoi se serveste cu garnitura de fasole alba.O sa vedeti ce frageda o sa fie carnea.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii